מתכוני אוכל מקסיקני מהירים וקלים למתחילים
פג'יטות עוף מרשרשות
פג'יטות הן מנה מקסיקנית קלאסית האהובה על המצגת המרטיטה והטעמים הנועזים שלה. להכנת פג'יטות עוף מבעבעות, התחילו בחימום כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים בצל פרוס ופלפלים, ומאדים עד שהם רכים ומשחימים קלות. לאחר מכן, מוסיפים למחבת חזה עוף פרוס ומבשלים עד שהוא כבר לא ורוד במרכז. מוסיפים חבילת תיבול פאג'יטה ומערבבים לאיחוד. הגישו את הפג'יטות על טורטיות חמות עם התוספות האהובות עליכם, כמו גוואקמולי, שמנת חמוצה וסלסה.
אנצ'ילדות עוף גבינתי
אנצ'ילדות הן עוד מנה מקסיקנית קלאסית שבטוח תשמח. כדי להכין אנצ'ילדות עוף גבינתי, התחל על ידי ערבוב עוף מגורר מבושל עם פחית של קוביות עגבניות וצ'ילי ירוק. מזלפים את תערובת העוף לטורטיות ומגלגלים אותן היטב. מניחים את הטורטיות המגולגלות בתבנית אפייה ומעליהן גבינה מגוררת. אופים את האנצ'ילדות בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מגישים את האנצ'ילדות עם תוספת של אורז ושעועית לארוחה משביעה.
גוואקמולי טרי וטעים
שום ארוחה מקסיקנית לא מושלמת בלי תוספת של גוואקמולי. להכנת גוואקמולי טרי וטעים, התחילו במעיכה של אבוקדו בשל בקערה עם מזלג. מוסיפים לקערה קוביות עגבניות, בצל אדום ופלפל ג'לפניו, יחד עם מעט מיץ ליים ומלח. מערבבים הכל יחד עד שהוא מתאחד היטב. הגישו את הגוואקמולי עם שבבי טורטייה או לצד המנה המקסיקנית האהובה עליכם.
סלסה חריפה
אם אתם מחפשים דרך להוסיף קצת חום לבישול המקסיקני שלכם, אל תחפשו רחוק יותר מאשר סלסה חריפה. כדי להכין סלסה חריפה, התחל בשילוב קוביות עגבניות, בצל אדום, פלפל ג'לפניו וכוסברה בקערה. מתבלים במיץ ליים, מלח וכמון לפי הטעם. לבעיטה נוספת, הוסיפו עוד פלפל ג'לפניו או כמה קורות של רוטב חריף. הגישו את הסלסה עם צ'יפס טורטיה או כתוספת למנה המקסיקנית האהובה עליכם.
טוסטאדאס קריספי
Tostadas הם דרך מהנה וטעימה ליהנות מהמטבח המקסיקני. להכנת טוסטאדות פריכות, התחילו בטיגון טורטיות תירס בשמן חם עד שהן מזהיבות ופריכות. הוסיפו את הטוסטאדות עם שעועית מחודשת, גבינה מגוררת והתוספות האהובות עליכם, כגון חסה, עגבנייה ושמנת חמוצה. מגישים את הטוסטאדות כנשנוש או כארוחה לצד אורז ושעועית.
מרגריטה קלאסית
שום ארוחה מקסיקנית לא מושלמת בלי מרגריטה קלאסית. כדי להכין מרגריטה קלאסית, התחילו בכוס במלח ובמילוי קרח. בשייקר מערבבים טקילה, מיץ ליים וטריפל שניות. מנערים את החומרים יחד ומסננים את התערובת לתוך הכוס. מקשטים בפרוסת ליים ונהנים!
סיכום
בעזרת מתכוני האוכל המקסיקני המהירים והקלים האלה ומדריכי וידאו לבישול, אתה יכול להביא את הטעמים הנועזים והצבעים העזים של המטבח המקסיקני למטבח שלך. בין אם אתה שף מתחיל או שף ותיק, המתכונים האלה בטוח ירצו. אז קחו את הסינר שלכם והתכוננו לחקור את העולם הטעים של המטבח המקסיקני!