וריאציות של בוריטו בקר בגריל
אם אתה אוהב בוריטוס, יש הרבה דרכים שונות להכין אותם. להלן שלוש וריאציות של בוריטוס בקר בגריל שתוכלו לנסות בבית:
1. סטייק בוריטו בגריל
אם אתה חובב סטייק, אתה תאהב את בוריטו הסטייק בגריל הזה. המפתח להכנת מתכון זה הוא להשתמש בנתח סטייק איכותי, כמו סטייק ריב או פלנק. הנה מה שתצטרך:
רכיבים:
- 1 קילו סטייק פלנקס - 1 פלפל אדום, פרוס - 1 פלפל ירוק, פרוס - 1 בצל, פרוס - 2 שיני שום, קצוצות - 1 כפית כמון - 1 כפית אבקת צ'ילי - מלח ופלפל, לפי הטעם - טורטיות קמח - גבינת צ'דר מגוררת - סלסה
הוראות הגעה:
1. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
2. מתבלים את הפלנק סטייק בכמון, אבקת צ'ילי, מלח ופלפל.
3. צולים את הסטייק במשך 5-7 דקות לכל צד, או עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה.
4. מוציאים את הסטייק מהגריל ונותנים לו לנוח 5 דקות לפני שפורסים אותו דק.
5. במחבת גדולה מטגנים את הפלפל האדום והירוק, הבצל והשום עד שהם רכים.
6. מחממים את הטורטיות מקמח על הגריל או במיקרוגל.
7. להרכבת הבוריטוס מניחים טורטייה על הצלחת ומעליה סטייק פרוס, פלפלים ובצל מוקפצים, גבינת צ'דר מגוררת וסלסה.
8. מגלגלים את הבוריטו ומגישים מיד.
2. בוריטו בקר בגריל ושעועית
בוריטו בקר ושעועית בגריל זה ארוחה דשנה ומלאה שמושלמת לארוחת ערב של שבוע. הנה מה שתצטרך:
רכיבים:
- 1 קילו בשר בקר טחון - 1 קופסת שעועית שחורה, סחוטה ושטופה - 1 בצל קצוץ - 2 שיני שום, טחונות - 1 כפית כמון - 1 כפית אבקת צ'ילי - מלח ופלפל, לפי הטעם - טורטיות קמח - גבינת צ'דר מגוררת - סלסה
הוראות הגעה:
1. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
2. במחבת גדולה מאדים את הבשר הטחון על אש בינונית.
3. מוסיפים למחבת את הבצל והשום הקצוצים ומקפיצים עד שהם רכים.
4. מוסיפים למחבת את השעועית השחורה, הכמון, אבקת הצ'ילי, המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד.
5. צולים את הטורטיות מקמח כמה שניות מכל צד כדי לחמם אותן.
6. להרכבת הבוריטוס מניחים טורטייה על הצלחת ומעליה את תערובת הבקר והשעועית, גבינת צ'דר מגוררת וסלסה.
7. מגלגלים את הבוריטו ומגישים מיד.
3. בוריטו בקר בגריל ואבוקדו
אם אתה חובב אבוקדו, אתה תאהב את הבוריטו הזה מבשר בקר ואבוקדו בגריל. הנה מה שתצטרך:
רכיבים:
- 1 קילו סטייק פלנקס - 2 אבוקדו, פרוס - 1 עגבנייה, חתוכה לקוביות - 1/2 בצל אדום, פרוס - 2 שיני שום, קצוצות - 1 כפית כמון - 1 כפית אבקת צ'ילי - מלח ופלפל, לפי הטעם - טורטיות קמח - מגורדים גבינת צ'דר - סלסה
הוראות הגעה:
1. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
2. מתבלים את הפלנק סטייק בכמון, אבקת צ'ילי, מלח ופלפל.
3. צולים את הסטייק במשך 5-7 דקות לכל צד, או עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה.
4. מוציאים את הסטייק מהגריל ונותנים לו לנוח 5 דקות לפני שפורסים אותו דק.
5. צולים את הטורטיות מקמח כמה שניות מכל צד כדי לחמם אותן.
6. להרכבת הבוריטוס מניחים טורטייה על צלחת ומעליה סטייק פרוס, אבוקדו פרוס, עגבנייה חתוכה לקוביות, בצל אדום פרוס, גבינת צ'דר מגוררת וסלסה.
7. מגלגלים את הבוריטו ומגישים מיד.
לא משנה איזו וריאציה של בוריטו בקר בגריל תבחר להכין, מובטחת שתהיה לך ארוחה טעימה ומשביעה שמושלמת לכל אירוע. אז הדלק את הגריל שלך ונסה את אחד מהמתכונים האלה היום!