בחירת הנתח הנכון של בשר בקר
השלב הראשון בהכנת טאקו בקר בגריל טעים הוא בחירת הנתח הנכון של בשר בקר. סטייק פלנק וסטייק חצאיות הן שתי אפשרויות נהדרות מכיוון שהם רזים ובעלי טעם. יש להם גם עדינות טבעית שהופכת אותם למושלמים לצלייה.
כשאתה בוחר את בשר הבקר שלך, חפש נתח שצבעו אדום בוהק ויש לו שיש גלוי. השייש הזה הוא מה שנותן לבשר את הטעם והרכות שלו. במידת האפשר, בחרו בבשר בקר המוזן בעשב, הנוטה להיות רזה ובריא יותר מבשר בקר המוזן בדגנים.
הכנת בשר הבקר לצלייה
לאחר שבחרתם את בשר הבקר שלכם, הגיע הזמן להכין אותו לצלייה. התחל בקיצוץ שומן עודף מהבשר. אתה רוצה להשאיר מספיק שומן כדי להוסיף טעם ולחות לבשר הבקר, אבל לא עד כדי כך שהוא יהפוך לשומני.
לאחר מכן, מתבלים את הבקר בשפשוף יבש או במרינדה לבחירתכם. תערובת פשוטה של מלח, פלפל, אבקת שום וכמון היא אפשרות מצוינת לטאקו בקר בגריל. משפשפים את התיבול לתוך הבשר, מקפידים לכסות את כל הצדדים.
צליית הבקר
עכשיו הגיע הזמן להדליק את הגריל! מחממים את הגריל לחום גבוה ומברישים את הסורגים בשמן כדי למנוע מהבשר להידבק. לאחר שהגריל חם, מניחים את בשר הבקר ישירות על הסורגים.
צולים את הבשר כ-4-5 דקות לכל צד, או עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה. לבשר בקר בינוני-רייר, מבשלים כ-4 דקות לכל צד. לבשר בקר בינוני מבשלים כ-5 דקות לכל צד.
לאחר שהבשר מבושל לפי טעמכם, מסירים אותו מהגריל ונותנים לו לנוח כמה דקות לפני שפורסים אותו. זה מאפשר למיצים להתפזר מחדש בכל הבשר, מה שהופך אותו ליותר רך וטעים.
חותכים את בשר הבקר
עכשיו, כשהבקר שלך מבושל, הגיע הזמן לפרוס אותו לטאקו שלך. מתחילים בחיתוך בשר הבקר כנגד הדגן לרצועות דקות. זה יעזור לפרק את סיבי השריר, מה שהופך את הבשר לרך יותר.
הקפידו לפרוס את בשר הבקר לפרוסות דקות, כי זה יקל על האכילה ומהנה יותר. לאחר שחתכת את בשר הבקר, הוא מוכן להוספה לטאקו שלך.
סיכום
צליית בשר בקר לטאקו עשויה להיראות מאיימת, אבל היא למעשה די פשוטה. על ידי ביצוע שלבים אלה, אתה יכול ליצור בשר בקר טעים וטעים המושלם לטאקו. זכרו לבחור את נתח הבקר הנכון, לתבל אותו היטב ולצלות אותו לשלמות. עם קצת תרגול, תוכלו לצלות את הבשר המושלם לטאקו שלכם בכל פעם. אז, הפעילו את הגריל והתכוננו להרשים את החברים והמשפחה שלכם עם טאקו הבקר הגריל הטעים שלכם!