וריאציות על Tamales חזיר
בעוד שהמתכון הקלאסי של טמלס חזיר טעים בפני עצמו, ישנן מספר וריאציות שתוכלו לנסות להוסיף קצת מגוון לארוחה שלכם. הנה כמה רעיונות שיעזרו לך להתחיל:
ירוק צ'ילה חזיר Tamales
תמלס חזיר צ'ילי ירוק הם וריאציה פופולרית של המתכון הקלאסי. כדי להכין אותם, תצטרך להוסיף כמה צ'ילי ירוק קצוץ למילוי החזיר. זה יעניק לטמאלס טעם מעט מתובל וחריף. אתה יכול להשתמש בצ'ילי ירוק משומר או לצלות את הטריים שלך לטעם אפילו יותר אותנטי.
כדי להכין את מילוי חזיר הצ'ילי הירוק, תצטרך לטגן את הצ'ילי הירוק הקצוץ עם קצת בצל ושום. לאחר מכן, מוסיפים את בשר החזיר המבושל לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים כף מהמילוי על בצק המסה ועוטפים אותו כפי שהייתם עושים עבור טמלס החזיר הקלאסי.
סלסה ורדה חזיר Tamales
טמאלס חזיר סלסה ורדה הם עוד וריאציה טעימה שמוסיפה טעם חריף ומעט חריף לטמאלס. כדי להכין את הווריאציה הזו, תצטרך להכין רוטב סלסה ורדה ולהוסיף אותו למילוי החזיר. אתה יכול להשתמש בסלסה ורדה שנרכשה בחנות או להכין בעצמך על ידי ערבוב עגבניות, בצל, שום ופלפל ג'לפניו במעבד מזון.
כדי להכין את מילוי החזיר של סלסה ורדה, תצטרך לבשל את החזיר ברוטב הסלסה ורדה עד שהוא רך וטעים. לאחר מכן, מורחים כף מהמילוי על בצק המסה ועטפו אותו כפי שהייתם עושים עבור טמלס החזיר הקלאסי.
טמאלס חזיר מתוק
אם אתה מחפש וריאציה מתוקה יותר של טמלס חזיר קלאסי, אז אתה יכול לנסות להכין טמלס חזיר מתוק. כדי להכין את הטמאלס האלה, תצטרך להוסיף קצת סוכר חום וקינמון למילוי החזיר. זה יעניק לטמאלס טעם מתוק ומעט חריף.
כדי להכין את מילוי החזיר המתוק, תצטרך לבשל את החזיר עם מעט סוכר חום וקינמון עד שהוא רך וטעים. לאחר מכן, מורחים כף מהמילוי על בצק המסה ועטפו אותו כפי שהייתם עושים עבור טמלס החזיר הקלאסי.
איך להכין טמאלס חזיר קלאסי
עכשיו כשאתם מכירים כמה וריאציות על המתכון הקלאסי של טמלס חזיר, בואו נצלול כיצד להכין את הטמאלס עצמם. הנה מה שתצטרך:
רכיבים
- 3 פאונד. כתף חזיר ללא עצמות - 2 כוסות מסה חרינה (קמח תירס) - 1 כפית. אבקת אפייה - 1 כפית. מלח - 2 כוסות מרק עוף - 1 כוס שומן חזיר או קיצור ירקות - 1 כפית. כמון - 1 כפית. אבקת צ'ילי - 1 כפית. אבקת שום - 1 כפית. אבקת בצל - חבילה אחת של קליפות תירס מיובשות
הוראות
1. ערב לפני שאתם מתכננים להכין את הטמאלס, השרו את קליפות התירס במים חמימים כדי לרכך אותם. תרצה לוודא שהם שקועים במלואם וכבדים כך שהם לא יצופו למעלה.
2. להכנת מלית החזיר, חותכים את כל עודפי השומן מכתף החזיר וחותכים אותו לקוביות גדולות. מתבלים את החזיר בכמון, אבקת צ'ילי, אבקת שום ואבקת בצל. מניחים את החזיר בסיר איטי ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד שהבשר רך ומתפרק.
3. לאחר שהבשר מבושל, מוציאים אותו מהסיר האיטי ומניחים לו להתקרר מעט. קורצים את החזיר בעזרת מזלג ומניחים אותו בצד.
4. להכנת בצק המסה מערבבים בקערה גדולה את המסה חרינה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בהדרגה את מרק העוף עד שהתערובת יוצרת בצק. בקערה נפרדת מקציפים את השומן החזיר או את קיצור הירקות עד שהוא בהיר ואוורירי. מוסיפים את בצק המסה בהדרגה לשומן השומן תוך כדי ביסוס עד שהוא מתאחד היטב ותפוח.
5. להרכבת הטמאלס מורחים כף מבצק המסה על קליפת תירס ספוגה. השאר גבול קטן מסביב לקצוות כדי שתוכל לקפל את הקליפה על המילוי. מוסיפים כף ממלית חזיר למרכז בצק המסה. מקפלים את דפנות קליפת התירס על המילוי ומקפלים את תחתית הקליפה כלפי מעלה כדי לסגור את המילוי. קושרים את החלק העליון של הקליפה ברצועה קטנה של קליפת תירס כדי לאבטח את הטמאלה.
6. לאחר הרכבת כל הטמלים, מאודים אותם בסיר גדול במשך כשעה או עד שהבצק של המסה מוכן. הגישו את הטמאלס חם עם התוספות האהובות עליכם, כגון סלסה, גוואקמולי או שמנת חמוצה.
סיכום
טמאלס חזיר קלאסי הם מנה מקסיקנית טעימה ואותנטית שבטוח תספק את התשוקה שלך. עם מילוי בשר חזיר עדין וטעים ובצק מאסה אוורירי, הטמאלס האלה הם חביב הקהל שכולם יאהבו. ועם כמה וריאציות פשוטות וקצת יצירתיות, אתה יכול להתאים את המתכון לטעמך. אז למה לא להדליק את הכיריים, לתפוס כמה קליפות תירס ולנסות את המתכון המופלא הזה? אתה לא תתאכזב!